Huh, kun kevät on mennyt nopeasti - kohta on matkaan lähtö. Nyt alkaa pakkaamisen miettinen ja tarvittavien tavaroiden hankinta. Se on toki totta, että rahalla saa miltei kaikkea lomakohteestakin, mutta itse kannatan sitä, että tietyt jutut hankitaan etukäteen niin, ettei sitten lomalla tarvitse juosta ympäri lomakohdetta erilaisia juttuja hankkimassa.

Kun matkaan lähteen kuusihenkinen -perhe, niin tavaraa kertyy. Toki me saamme viedä mukanamme aika kasan tavaraa, mutta meidän kipupiste onkin tuo auto. Eli kun kentälle matkaamme, niin autoon pakataan kuusihenkeä ja rattaat ja sitten mahtuu yksi kova matkalaukku ja muut on sitten oltava pehmeitä ja mukautuvia:) Tätä pakkaamista on harjoiteltu viime kesänä. Aikaisemmin, kun meillä oli vain kolme lasta, eikä kukaan tarvinnut rattaita, niin tavarat meni heittämällä autoonkin ja mukaan jokainen sai ottaa oman matkalaukun. No äiti on oppinut tinkimään omista vaatteistaan ja ottaa mukaan hyviä yhdistelmiä ja vain parit kengät:)

Ihanaa, kun nyt täällä Suomessakin alkoi kesä, niin voipi vähän harjoitella kesävaatteissa oloa ja totuttaa ihoa aurinkoon. Toki aurinkokapselit on  jo käytössä ja vatsalihaksia tehdää joka päivä:)